Jurčić: Prvi put sam prisilno morao iskoristiti tri zamjene

DINAMO je u Koprivnici slavio minimalnim rezultatom, ali uzeo je važna tri boda za obranu naslova prvaka. Nakon utakmice trener Krunoslav Jurčić nije bio prezadovoljan igrom svojih igrača.



"Sretni smo zbog tri boda. Pogriješio sam što sam najavio lepršavi Slaven koji se želi nadigravati. Ugodno su me iznenadili sa zrelom i čvrstom igrom", rekao je Jurčić.

"Imali smo sreću što smo zabili u ranoj fazi utakmice. Vidjelo se da imamo još puno problema u igri, želim da budemo mnogo čvršći. Rana ozljeda Cufrea nam je poremetila ritam, a ovo mi je prva utakmica u karijeri na kojoj sam morao iskoristiti tri prisilne izmjene. Barbarić je danas bio odličan kao i inače, ali nadam se kako će se i Cufre oporaviti do srijede i dvoboja s Hajdukom u Kupu", dodao je Dinamov trener.

Zlatko Dalić nije mogao biti zadovoljan rezultatom, pogotovo jer je to Slavenu već sedma utakmica bez pobjede u nizu.

"Pokušali smo parirati Dinamu čvrtom igrom, ali imaju više kvalitetnih pojedinaca. Trudili smo se, ali nismo uspjeli zabiti", kazao je Dalić koji ima problema sa sastavljanjem momčadi, a nedostajali su mu važni igrači poput Vojnovića, Poldrugača i Marčića.

"Najgore je primiti pogodak rano u utakmici. Moji igrači nisu pali, brzo su se vratili u igru, ali nismo uspjeli slomiti Dinamo. Ušli smo u lošu seriju i imamo veliki zaostatak, ali ambiciozni smo i želimo izboriti Europu. Želimo visoki plasman i moramo igrati bolje. Klub je stabilan, za razliku od nekih, pa sve ovisi samo o nama", zaključio je Dalić.

Pročitajte više