Jurčić razočaran predstavom Slaven Belupa

TRENER Slaven Belupa Kruno Jurčić, razočaran je prvenstveno načinom na koji su neki od njegovih igrača reagirali u svojoj prvoj pravoj europskoj utakmici.

"Pribojavao sam se da bi to moglo biti tako, a na koncu se i dogodilo. Strah? Neki od mojih igrača osjetili su toliki strah da nisu mogli funkcionirati na terenu. Čudno je gledati svoje igrače i govoriti im, a vidiš da ništa ne shvaćaju od treme", izjavio je na pressici nakon današnje utakmice protiv Galatasaraya Kruno Jurčić. Jurčić nije impresioniran niti igrom, niti snagom velikog Galatasaraya, dapače smatra da Turci večeras nisu ništa pokazali.

"Ja ne znam kako ste vi vidjeli današnju utakmicu, ali ja nisam vidio ništa od velikog Galatasaraya. Niti su velika momčad, niti su pokazali veliku igru", nastavio je Jurčić.

Trener Slavena ne misli položiti oružje, već smatra da ovaj rezultat njemu i njegovim igračima dopušta da bez pritiska odigraju i uzvrat.

"Mi nemamo što izgubiti, a svaka nova ovakva utakmica ovim mladim momcima puno znači", izjavio je trener Slaven Belupa.

Poldrugač: Nismo bili uplašeni

"Mogli smo izvući bolji rezultat, ali smo promašivali čiste prilike. Oni su iz tri šanse zabili dva gola i zato su vrhunska momčad. Mi smo pokušavali, ali u Galatasarayu igra par savršenih igrača." - izjavio je Poldrugač nakon utakmice.

"Lopta je okrugla, i u nogometu se svašta može dogoditi. Ne bih se složio da smo bili uplašeni, možda samo nekoliko igrača. Na uzvrat idemo opušteno, odigrati najbolje što možemo, pa što bude" - dodao je.

M.P.
Foto: I.M.A..

Pročitajte više