Jure Zdovc i Petar Skansi na Gripama

JURE ZDOVC i PETAR SKANSI nova su pojačanja Košarkaškog kluba Split Croatia osiguranje, potvrdio je danas sportski direktor kluba Rato Tvrdić.

Kako nam je kazao Tvrdić, u klubu su iznimno sretni što je legendarni slovenski košarkaš Jure Zdovc, koji iza sebe ima bogatu sportsku karijeru u vrhunskim europskim klubovima, odbio nekoliko vrlo interesantnih ponuda iz Grčke, te prihvatio izazov s Gripa. Zdovc je prošlu sezonu odigrao za slovenski Slovan, a sada se pridružio prije desetak dana pristiglim Dinu Rađi i Josipu Sesaru.

´Sa Zdovcem je dogovor da do kraja sezone igra za naš klub i strašno nas veseli što smo uspjeli naše razgovore posljednjih dana završiti na pozitivan način. Isto tako raduje nas i povratak Petra Skansija na Gripe, što je još jedna potvrda povratka splitskih velikana na Gripe koji žele pomoći klubu´, kazao je Tvrdić.

Uloga bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Petra Skansija na Gripama biti će isključivo savjetodavna.

´Dolazak Skansija ne znači rušenje naših trenera´, kazao je Tvrdić.

Mladen Starčević i dalje će voditi splitske žute, a Petar Skansi će kao član stručnog tima nastojati svojim bogatim iskustvom i savjetima pomoći momčadi i klubu.

Pročitajte više