Jurić i Vlašić osvojili bod protiv Bradarića

Foto: Profimedia

U PRVOM nedjeljnom susretu 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Salernitana i Torino su odigrali 1:1. Torino se trenutačno nalazi na 10. mjestu s 23 boda, dok je Salernitana na 14. poziciji s 18 bodova. Salernitana je ovim remijem prekinula niz od tri uzastopna poraza, dok je Torino upisao treći remi u nizu.

Gostujuća momčad, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, povela je u 36. minuti golom Antonija Sanabrije. Torino je u prvom dijelu imao još nekoliko odličnih prilika, ali je meksički vratar Guillermo Ochoa branio sjajno. Kada nije obranio Meksikanac, domaćine je spasio okvir gola. U 40. minuti stativu je pogodio Mergim Vojvoda, a tri minute kasnije i Perr Schuurs.

Vlašić igrao cijelu utakmicu, Bradarić do 76. minute

Salernitana je sve promašaje Jurićeve momčadi kaznila u 49. minuti golom Tonnyja Vilhene. U 85. minuti Torino je bio vrlo blizu novog vodstva, ali je Ochoa udarac Ricarda Rodrigueza skrenuo u okvir gola. 

Na koncu je Torino uputio 23 udarca, pri čemu osam u okvir suparničkog gola, ali nije uspio izboriti pobjedu. Za domaći sastav je do 76. minute igrao Domagoj Bradarić, dok je Nikola Vlašić odigrao cijeli susret za Torino.

Pročitajte više