ROMANTIKA KUPA

Jurić: Nezadovoljstvo Burića? Ne bih to komentirao

Foto: Vjeran Zganec Rogulja / Pixsell

HAJDUK je golovima Kalika u 30. i Jaira u 90. minuti slavio kod Mladosti iz Petrinje i plasirao se u osminu finala Hrvatskog kupa. Nije lider HNL-a briljirao, daleko od toga, ali je na kraju uspio ostvariti cilj. 

>>> MLADOST - HAJDUK 0:2 Splićani se namučili kod trećeligaša za osminu finala Kupa

"Najvažnije je da smo prošli. Ovakve utakmice su nepredvidljive jer se domaćin želi dokazati pred svojim navijačima, ali, eto, mi smo zasluženo pobijedili i prošli dalje", rekao je Stanko Jurić za Index nakon utakmice pa dodao.

"Ovo su najteži susreti jer je domaćin uvijek napaljen, ali je najvažnije da smo prošli i da se nitko nije ozlijedio. Sad idemo dalje i okrećemo se Istri."

Trener Damir Burić nije bio zadovoljan poslije utakmice te je priznao kako je Hajduk igrao jako loše, kao i da je očekivao više od svoje momčadi. Na to je Jurić kratko odgovorio.

"Ne bih to komentirao."

Splićani, koji su trenutačno prvi u HNL-u s tri boda više i utakmicom više od Dinama, u sljedećih pet kola imaju, uvjetno rečeno, nešto lakši raspored. Najprije gostuju kod Istre, pa dočekuju Varaždin, nakon čega ih u Zagrebu čeka Lokomotiva, pa im dolazi Slaven Belupo, a onda će igrati kod Gorice.

"Pa kao što vidite, kad niste pravi i nemate maksimalni pristup, ništa nije lagano. Nema lake utakmice, moramo biti pravi i idemo pobijediti i u sljedećoj utakmici jer idemo korak po korak", zaključio je Jurić. 

Pročitajte više