Jurić: Postoji jedna mrlja na mojim godinama u Torinu

Foto: EPA

TORINO i Juventus u subotu od 18 sati igraju utakmicu 32. kola Premier lige. Juventus se nalazi na trećem mjestu sa 62 boda, šest manje od drugog Milana i daleko od vodećeg Intera, koji je s 82 boda na korak do titule. Torino je deveti s 44 boda te mu šesta Atalanta, koja drži poziciju za kvalifikacije za Konferencijsku ligu, bježi šest bodova.

Trener Torina Ivan Jurić na konferenciji za medije najavio je utakmicu s Juventusom. S obzirom na to da ugovor hrvatskog trenera istječe na kraju sezone te bi mogao napustiti Torino nakon tri godine, ovo bi mu mogao biti posljednji gradski derbi s Juventusom.

"Važnost utakmice bazira se na onome što ona znači navijačima. A ova navijačima znači puno, stoga je super važna i za nas. U dobroj smo formi i možemo pobijediti", najavio je Jurić, koji vodi Torino od 2021. godine.

"Postoji mrlja na moje tri godine u Torinu, a to je da nemam pobjedu u derbiju"

"Postoji mrlja na mojim trima godinama u Torinu, a to je da nemam pobjedu u derbiju. Želim pobijediti Juventus", poručio je Jurić. Prema podacima Transfermarkta, odradio je 115 utakmica na klupi Torina, dok je ranije vodio Veronu, Genou, Crotone i Mantovu.

"Odlično smo radili, ali nije lijepo što nismo slavili u derbiju. To je posebna utakmica, poseban trenutak. Imam veliku želju, kao i cijela momčad. Puno je igrača ovdje bilo prije mene. Svi oni žele pobijediti. Momčad se dobro osjeća", dodao je Jurić.

Pročitajte više