JURIĆ VEĆ PREŽALJEN "Otkaz visi u zraku, klub odlučuje"

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVAN JURIĆ je, prema pisanju talijanskih medija, praktički već bivši trener Genoe. Hrvatski strateg je blizu kraja svog drugog mandata na klupi kluba u kojem je igrao od 2006. do 2010. godine. Međutim, treći uzastopni poraz, osmi ukupno u Serie A ove sezone u 11 utakmica, mogao bi biti koban.

Posljednji poraz u gradskom derbiju od Sampdorije (0:2) praktički je odredio sudbinu Jurića, koji je i sam svjestan cijele situacije...

"Ne znam što će se dogoditi, otkaz visi u zraku, ali momčad napreduje i ne mogu se žaliti na njihov stav. Nogomet je nekad nemilosrdan, iako imam kvalitetnu momčad punu sjajnih dečki. No, što god uprava odluči, prihvatit ću", rekao je Jurić, koji je jedan od kandidata da naslijedi Joana Carrilla na klupi Hajduka.
Za sada je službeno i dalje trener Genoe, koja se prošle sezone jedva spasila, a trenutačno drži 18. mjesto koje jamči ispadanje u Serie B.
 
S Apenina stižu informacije da će Jurića naslijediti Davide Ballardini, koji je momčad iz Ligurije vodio u sezoni 2010/11 te 2013. godine. 

Embed from Getty Images

 
"Hoće li Genoa ostati u Serie A? Vjerojatno. S Jurićem na klupi? Ne znam, morate pitati klub", zaključio je Jurić pred talijanskim novinarima. 
 

 

Pročitajte više