Juve bez Mandže i uz autogol Bradarića slomio hrabri Cagliari

Foto: Getty Images / Guliver Image

JUVENTUS je ostvario 13. pobjedu u 14 utakmica ove sezone (uz remi). Stara dama, koja drži prvo mjesto, stigla je do 10. slavlja u Serie A u 11. kolu protiv Cagliarija 3:1, čime je ponovno pobjegla Interu i Napoliju na šest bodova. Mario Mandžukić nije ulazio u igru za torinsku momčad, a na drugoj strani je cijeli susret odigrao Darijo Srna, dok je Filip Bradarić izašao u 57. minuti.

A upravo je Bradarić donio novu pobjedu aktualnom talijanskom prvaku. No, krenimo redom. Juve je poveo već u prvoj minuti preko Paula Dybale (majstorski okrenuo dva protivnička igrača i zabio) i činilo se kako ga čeka još jedna lagana večer...

Međutim, tako nisu mislili gosti, koji su u 37. minuti stigli do izjednačenja, a Joao Pedra iz okreta zabio za 1:1 i šokirao navijače na tribinama. 

Međutim, samo minutu kasnije Douglas Costa je ubacio loptu pred gol gostiju s lijeve strane, a Bradarić bespotrebno uklizao, iako oko njega u blizini nije bilo protivničkih igrača, te zabio na prvu vratnicu autogol i srušio sav trud svoje ekipe, koja se više nije uspjela vratiti.

Istina, igrao je Cagliari hrabro, ofenzivno, tražio gol za izjednačenje, ali i preživio veliki broj prilika pred svojim golom. Cristiano Ronaldo je pogodio vratnicu u finišu prvog poluvremena, a pred kraj utakmice stigao je upisati asistenciju. Bila je to brza kontra Juventusa koju je povukao Portugalac te proigrao usamljenog Juana Cuadrada na lijevoj strani, a Kolumbijac hladnokrvno zabio i riješio utakmicu.  

Pročitajte više