TALIJANSKI KUP

Juventus i Lazio u četvrtfinalu talijanskog kupa

Foto: EPA

JUVENTUS i Lazio plasirali su se u četvrtfinale talijanskog kupa. Juventus je to zaslužio pobjedom protiv Sampdorije (4:1), dok je Lazio bio bolji od Udinesea poslije produžetaka (1:0). Za mjesto u polufinalu Juve će igrati protiv pobjednika utakmice u kojoj se sastaju Sassuolo i Cagliari, dok će Lazio na gostovanje kod Milana.

U prvih 45 minuta utakmice između Juventusa i Sampdorije jedini strijelac bio je Cuadrado, no početkom nastavka Rugani je povisio na 2:0 i praktički riješio pitanje pobjednika. Conti je potom iz prvog udarca gostiju u okvir gola smanjio na 2:1, ali ubrzo je Dybala pogodio za 3:1, da bi konačni rezultat postavio Morata u 77. minuti.

Čeka se posljednji par

Ranije u utorak u četvrtfinale se plasirao i Lazio koji je s 1:0 na svom terenu svladao Udinese nakon produžetka. Jedini gol na utakmici postigao je Immobile u 106. minuti. Hrvatski veznjak Toma Bašić nije konkurirao za nastup u momčadi Lazija.

Poznato je kako će u četvrtfinalu igrati i Fiorentina - Atalanta, dok će posljednji par tvoriti pobjednici utakmica Inter - Empoli, koja se igra u srijedu, te Roma - Lecce, koja će se igrati u četvrtak.

Pročitajte više