LIGE PETICE

Juventus je upravo objavio važnu vijest s Ronaldom. Znači li to da ostaje?

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

SAMO dan nakon što je objavljena vijest koja ide u prilog tezi da je Ronaldo na odlasku iz Juventusa, iz kluba dolazi objava koja pokazuje suprotno.

Juventus je upravo predstavio dres za iduću sezonu, 2021./2022., i to glavnu, crno-bijelu garnituru.

Glavna zvijezda promotivnog spota je Cristiano Ronaldo, najbolji igrač, strijelac, najveća zvijezda i najskuplji igrač Juvea. 

Međutim, Ronaldo je također nakon tri godine u Juventusu blizu odlaska iz talijanskog velikana. O tome se posljednjih tjedana sve češće piše i govori iz pouzdanih izvora, a preksinoć je u Torinu snimljeno kako se u posebne šlepere tovare skupocjeni automobili legendarnog nogometaša, nakon čega su otišli u nepoznatom pravcu. To je Ronaldo radio i neposredno prije odlaska iz Reala u Juventus. 

Ipak, dan kasnije je u videu kojim Juve promovira dres za novu sezonu, a nije uobičajeno da to rade igrači na odlasku iz kluba. 

Ronaldo je do sada za Juventus odigrao 132 utakmice i postigao 101 gol, posljednji za pobjedu nad Interom (3:2) za vikend, kojom Juventus kolo prije kraja zadržava šansu za plasman u Ligu prvaka. Međutim, Juventus je ove sezone, nakon devet uzastopnih naslova, izgubio Scudetto. Predao ga je Interu. Osim toga, rano je ispao iz Lige prvaka, u koju mu sada visi plasman.

Zbog svega toga očekuje se odlazak trenera Pirla te obnova momčadi u sklopu koje bi otišao veteran (36) i najskuplji igrač, kojeg Juventus plaća 30 milijuna eura po sezoni. Ronaldo s Juventusom ima ugovor do kraja iduće sezone, u kojoj će taj klub nositi dres koji je upravo promovirao Ronaldo. 

Pročitajte više