Juventus stvara najjaču momčad na svijetu? Evo koju trojicu igrača želi dovesti

Foto: Guliver Image/Getty Images

VODEĆI talijanski mediji tvrde da je Juventus već dogovorio prvo pojačanje za sljedeću sezonu.

U Torino bi kao slobodan igrač trebao stići Aaron Ramsey. Velšanin će na kraju sezone u Juventus moći doći bez odštete jer mu do lipnja istječe ugovor s Arsenalom. 

Juventus se za njega borio s PSG-om i Interom, a bitku je dobio ponuđenom godišnjom plaćom od 10 milijuna eura, pišu Corriere dello Sport, Tuttosport, Sky Sport i ostali talijanski sportski mediji.

Na sličan način je prošlog ljeta Juventus doveo Emrea Cana iz Liverpoola.

Plan za siječanjski prijelazni rok - Pogba i Isco

Međutim, Juventus se ne planira zaustaviti samo na dovođenju velškog veznjaka. Tuttosport otkriva imena još dvojice nogometaša koje talijanski prvak planira dovesti.

Prvi je Paul Pogba, francuski veznjak koji je nesretan u Manchester Unitedu u koji je otišao upravo iz Juventusa. Pogba je 2012. godine kao slobodan igrač iz Uniteda otišao u Juventus, a četiri godine kasnije kao najskuplji nogometaš svijeta vratio se na Old Trafford. Sada je, navodno, spreman na novi povratak.

Embed from Getty Images

Drugi je Isco, još jedan nogometaš nezadovoljan svojim statusom. Isco je u Realu u sukobu s trenerom Santiagom Solarijem i želi što prije napustiti Madrid, a Juventus u tome vidi svoju priliku. 

I Pogbu i Isca će pokušati dovesti već u siječnju, a s njima dvojicom talijanski prvak imao bi vjerojatno najjaču momčad na svijetu.

Pročitajte više