transferi

Kad je prije 29 dana došao, Laporta je bio oduševljen. Jučer ga je Barca prodala

Foto: Guliver

BARCELONA je bez dvojbe najveći gubitnik sinoć završenog prijelaznog roka. Prije mjesec dana je bez odštete u Pariz otišao Messi, a zadnjeg dana ljetnog trošenja Barca je očajnički prodavala igrače samo da kako tako zakrpa rupetine u budžetu.

Tako je jučer popodne u Leipzig otišao 18-godišnji Ilaix Moriba, a u zadnjim trenucima je Barca uspjela poslati u Atletico na posudbu Antoinea Griezmanna s opcijom otkupa ugovora.

Jučer su Katalonci ostali bez još jednog igrača, a to je Brazilac Emerson Royal koji je za oko 30 milijuna eura otišao u Tottenham.

Najzanimljivija stvar u ovom poslu je činjenica da je Brazilac na Camp Nouu proveo manje od mjesec dana, točnije 29 dana.

Emerson je ovog ljeta stigao u Barcu iz Betisa u transferu vrijednom devet milijuna eura i malo tko je očekivao da će odmah otići.

"Uvjeren sam da će ostvariti dosta uspjeha u klubu i da će ostati ovdje dosta dugo", rekao je predsjednik Barcelone Joan Laporta na predstavljanju Emersona.

Na koncu je Emerson za Katalonce odigrao svega tri utakmice prije nego li je otišao u London.

Emerson je član Barcelone bio od 2019. godine. Katalonski klub ga je prepustio Betisu s kojim je imao suvlasnički ugovor, a ovog ljeta su ga odlučili dovesti.

Pročitajte više