Kahn: Nije istina da sam poludio kad sam čuo da sam dobio otkaz

Foto: EPA

NEPOSREDNO nakon što je Bayern dramatično osvojio naslov prvaka objavljeno je da su direktori kluba Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić dobili otkaz. Ta im je odluka priopćena u petak, a zanimljivo je da je Salihamidžić bio na odlučujućoj utakmici u Kolnu, dok Kahn nije.

Bild tvrdi da je Bayern zabranio Kahnu odlazak na taj ogled jer je "potpuno poludio" kad je čuo da je otpušten, a sličnu stvar izrekao je i predsjednik kluba Herbert Hainer, koji je rekao da Kahn "nije najbolje primio odluku" i zbog toga nije bio na utakmici.

Kahn: Nije istina da sam poludio

Kahn je na te navode odgovorio na Twitteru. "Tvrdnja da sam poludio kad sam čuo da sam otpušten nikako nije istina. Herbert Hainer me nazvao u petak i priopćio mi odluku. Bio je to jedan miran razgovor zasnovan na činjenicama. Samo sam se pitao zašto je ta odluka donesena", napisao je i dodao:

"U subotu ujutro dobio sam poruku da ne mogu na utakmicu. Mirno sam prihvatio ovu odluku. Naravno da sam razočaran, ali jako sam sretan zbog ove titule i sretan sam zbog momčadi, trenera i naših navijača."

Pročitajte više