Kako će tašti CR7 preživjeti gubitak svoje dragocjene sedmice?

DOLAZAK u Real i pusti novci koji će mu svakog mjeseca sjedati na bankovni račun, Cristianu Ronaldu uvjetovani su i prepuštanjem kraljevskom klubu 40 posto prava na svoj brand. Takvu informaciju posjeduje španjolski La Razon. Planetarno popularni nogometaš davnih je dana zaštitio svoj CR7 koji mu usputno rečeno krasi baš svaki odjevni predmet i svaki komad inventara u njegovom domu.

> Sada je službeno: Najveći transfer u povijesti nogometa, Ronaldo u Realu za 94 milijuna eura!

> Perez za dva pojačanja "spizdio" gotovo 160 milijuna eura: Što slijedi?

> Realov putujući cirkus: Galacticosi tijekom ljeta u Dublinu, Torontu, Washingtonu...

Nema sumnje da su ljudi iz Reala dobro proračunali koliko bi im dobiti mogla donijeti prodaja dresova s Portugalčevim imenom, a vjerojatno je i to razlog zbog kojeg se nije pitalo za cijenu kada je Ronaldo odlučio napustiti Manchester. Legendarni Los Galacticosi nogometno su bili daleko od isplativog, ali su zato marketinški itekako opravdali svoje postojanje. Isto će biti i s novim svemirskim Realom koji je na pravom putu da količinom super zvijezda nadmaši čak i onaj Zidanov.

Nameće se ipak jedno zanimljivo pitanje. Dres sa 7 na poleđini u kraljevskom je klubu već 15 godina rezerviran za kapetana Raula. Kako njegov odlazak barem za sada nije najavljen (iako se i o tome pričalo) Ronaldo će morati izabrati neki drugi broj. Poznato je da su nogometaši slabi na ovakve sitnice pa će biti zanimljivo vidjeti rasplet ove novonastale situacije na Santiago Bernabeu. Ne treba posebno podsjećati na količinu taštine i samodopadnosti koju Ronaldo posjeduje...

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više