Kako je Brozović od stožernog igrača postao problem Intera

Foto: Getty Images / Guliver Image

MARCELO BROZOVIĆ prošle je sezone bio jedan od najboljih igrača Intera. Hrvatski veznjak je postigao sedam golova, uz pet asistencija u 35 utakmica za talijansku momčad. Međutim, ove sezone bivši igrač Dinama nikako da pronađe sebe na Giuseppe Meazzi.

Zbog nediscipline je propustio osam utakmica te se našao u nemilosti novog trenera Franka de Boera. Ipak, Brozović je dobio priliku u pobjedi 1:0 protiv Southamptona u Europa ligi, ali je dobio najmanju ocjenu pet od talijanskih medija.

On je u 59. dobio prvi, a u 77. i drugi žuti karton te crveni...

"Momčad je pokazala želju za pobjedom, unatoč isključenju Brozovića koje nas je dovelo u nevolju. Ipak, uspjeli smo slaviti i osvojiti važna tri boda", rekao je De Boer.

Inter igra sutra od 15 sati kod Atalante u 9. kolu Serie A, a Brozović će vjerojatno biti na klupi za pričuve. Njegov budućnost u momčadi je pod velikim upitnikom. Ona će ovisiti i o budućnosti trenera De Boera, a sve je krenulo pred kraj prijelaznog roka kada su Brozovića željeli Juventus i Chelsea, ali je Inter odbio i obećao novi ugovor Hrvatu.

Ipak, u više od dva mjeseca njegova situacija se zakomplicirala te je moguć transfer već u siječnju, tvrde talijanski mediji. 

Pročitajte više