Kako je "Tiger Woods pokera" prosuo 2 milijuna dolara na kladionici

NAJBOLJI pokeraš današnjice, ili Tiger Woods pokera kako mu tepaju novinari, Phil Ivey, još je jednom dokazao svoju veliku strast za kockom. Ovdje naravno ne mislimo na poker čijom cash, ali i turnirskom scenom dominira već nekoliko godina. Kada kažemo kocka, mislimo na sportsko klađenje koje Iveyju predstavlja veliko životno zadovoljstvo koje si očito može priuštiti.

Navodno je tamnoputi Amerikanac prije nekoliko dana prosuo niti više niti manje, nego 2 milijuna dolara na utakmici finala američkog nogometa. Ivey je zajedno s Billyjem Waltersom odlučio staviti sedmeroznamenkastu cifru na pobjedu Indiana Coltsa protiv New Orleans Saintsa.

Coltsi su očekivano bolje krenuli u dvoboj te su poveli sa velikih 10:0. No, New Orleans ubrzo potpuno okreće situaciju na terenu i dolazi do jednog od najvećih obrata u povijesti NFL-a. Utakmica je na koncu završila 31:17 u korist Saintsa, a Ivey je ostao lakši za 2 milijuna dolara.

Nema sumnje da ćemo Iveyja narednih dana gledati malo češće u akciji na high stakes stolovima Full tilta gdje nadoknađuje ovaj ogroman gubitak.

Pročitajte više