Kako je Van Gaal izgubio svlačionicu Uniteda

Foto: Getty Images / Guliver Image

LOUIS VAN GAAL izgubio je svlačionicu Manchester Uniteda zbog svog ega i beskrajnog skautiranja protivnika, tvrde engleski mediji. Mnogi igrači momčadi s Old Traffordu ne žele igrati Van Gaalovu 4-3-3 formaciju, već 4-4-2, što je još jedan razlog zašto žele vidjeti leđa Nizozemcu, kojeg bi trebao naslijediti Jose Mourinho.

Također, mediji s Otoka otkrivaju da igrači ne smiju iz prve pucati s ruba šesnaesterca, već moraju imati makar jedan dodir s loptom, još je jedna od Van Gaalovih zamisli.

Ostatak momčadi bijesan je na Bastiana Schweinsteigera, koji se ozlijedio u ožujku. Međutim, Nijemac je redovito u medijima, ali ne zbog nogometa, već zbog fotografija sa svojom zaručnicom po raznim europskim destinacijama. Bivši veznjak Bayerna je znao doći avionom iz Njemačke u Manchester na sam dan utakmice, što Van Gaal nije sankcionirao.

Tu je i Memphis Depay. Kada je prošlog tjedna saznao da neće konkurirati za utakmicu Nizozemac je urlao i bacao kopačke po svlačionici. Kada je izbačen iz momčadi, veznjak je otišao u svom Rolls-Royceu, vrijednom 250 tisuća funti, na utakmicu ekipe U21, dok je kasnijim vlakom otputovao na finale FA Kupa u Londonu protiv Crystal Palacea, kojeg je United svladao s 2:1 nakon produžetaka.

Pročitajte više