"Kakva pičkica! Da gori, ne bih ga popišao": UFC prvak poludio na MMA veterana

Foto: Guliver Image/Getty Images

POSLJEDNJI potez Vitora Belforta žestoko je razljutio aktualnog prvaka srednje kategorije – Michaela Bispinga.
 
Podsjetimo, brazilski MMA veteran je nakon poraza u srazu s Kelvinom Gastelumom najavio mogućnost povlačenja čim odradi i posljednju borbu po ugovoru s UFC-om. Ono što je šokiralo mnoge je izbor protivnika kojeg je u njoj poželio, a riječ je o CM Punku, bivšoj WWE zvijezdi čija MMA karijera poznaje samo jedan nastup i to poraz iz dvoboja s mladim Mickeyjem Gallom.
 
"Ovo je znak kolika je pičkica Vitor Belfort. Ovo je znak pičkice koja uzima jebene steroide tijekom cijele karijere. Ako uzimaš steroide, onda si jebena pičkica koja je mentalno toliko slaba da se ne može boriti s drugima u ravnopravnim uvjetima jer će jednostavno dobiti batina.
 
Uvijek tražiš prečice i tražiš načina za varanje. Govoriš si kako će ti steroidi napuniti mišiće i poboljšati oporavak. Oni ti daju fizičku i psihičku prednost. Ali ako ti treba takva prednost onda si kukavica i jebena pičkica. Onda si i prevara. Činjenica da netko uzima steroide tijekom čitave karijere, onda dobiva batine, onda proziva CM Punka… Nisam nimalo iznenađen. Ovo jednostavno govori kakav je lik Vitor Belfort. Da gori, ne bih se popišao na njega", ljutito je Bisping poručio brazilskom veteranu pa dodatno objasnio ovakvu reakciju.
 
"Naravno da ćete dobiti ovakvu reakciju kada me stavite u razgovor o tome kako bivši poluteškaški prvak, bivši teškaški prvak, izazivač u srednjoj, dugogodišnji korisnik steroida i varalica, zatraži borbu s borcem koji ima jedan nastup i u njemu je izgubio na najgori mogući način, a uz to je i velteraš."
 

Pročitajte više