HNL

Kalinić: Ako je Armadi ostala koja petarda, neka nam je proslijede

Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

LOVRE KALINIĆ bio je jedan od junaka dramatične pobjede Hajduka kod Rijeke (3:2) u burnom Jadranskom derbiju u 15. kolu HNL-a.

Kapetan Hajduka obranio je tri čista gola i tako Bilima donio važnu pobjedu za priključak s vrhom. 

"Svaka nam je utakmica bitna. To je jedini ispravan put. Nema podcjenjivanja. Uvijek idemo s gardom za uzeti tri boda. Tri utakmice zaredom pobjeđujemo na Rujevici u posljednjim sekundama. Čestitao bih suigračima na borbi, požrtvovnosti. Možda to nije izgledalo najbolje, ali mi smo u procesu upoznavanja s novim trenerom. On ima neke nove zamisli koje još ne možemo do kraja izvesti. Momci su dali svoj maksimum. Možda nas je i Bog nagradio na kraju, ali sreća prati hrabre", komentirao je Kalinić i odbio govoriti o svojoj sjajnoj partiji:

Grafika: Sofascore za IndexSport

"Ne volim isticati sebe. U pobjedi i porazu smo momčad. Ja sam dio ekipe i pokušavam svoj posao odraditi maksimalno. Drago mi je zbog momaka koji vrijedno rade svakog dana. Zaslužili su ovakav rezultat."

Kalinić je otkrio i zanimljivu uvertiru u burni derbi te poslao poruku Armadi:

"Navijači Rijeke su večer prije utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem smo odsjeli u Crikvenici. Ako im je ostala koja petarda, neka nam proslijede, možemo proslaviti."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više