"Kalinić bi mogao postati legenda Blackburna"

DVA pogotka za Blackburn u porazu protiv Aston Ville (6-4) u uzvratnom dvoboju polufinala Carling Cupa bila su dovoljna da se engleski mediji zaljube u hrvatskog nogometaša Nikolu Kalinića.

Bivši napadač Hajduka postigao je u srijedu prva dva gola za Roverse, vrativši im tako nadu da mogu nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice (0-1), ali Villa se pred svojim navijačima vratila u igru i u čudesnoj golijadi na kraju slavila "teniskim" rezultatom.

Ipak, četvrtim i petim golom u dresu Blackburna Kalinić je, nakon niza promašaja u zadnje vrijeme, napokon uvjerio Engleze u svoje sposobnosti. Tako je internetski portal Sport u četvrtak donio svoj izbor trojice sadašnjih Blackburnovih nogometaša koji bi mogli zacementirati mjesto legende na Ewood Parku. Na popisu su se našli Martin Olsson, David Hoilett i - Nikola Klainić.

"Hrvatski napadač nije izgledao nimalo impresivno nakon dolaska, ali njegovi golovi sada postaju uobičajeni. Ima samo 22 godine, a Slaven Bilić ga je opisao kao budućnost hrvatskog nogometa. Ako menadžer Blackburna Sam Allardyce nastavi s jučerašnjom novom napadačkom filozofijom, Kalinić bi mogao procvjetati u nešto posebno", navodi Sport u svome objašnjenju

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.