"Kalinić je važan za Milan"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NIKOLA KALINIĆ još uvijek nije zabio gol za Milan u 2018. godini, ali se nakon ozljede vratio i upisao važnu asistenciju u pobjedi kod Rome (2:0). Hrvatski napadač ušao je u 67. minuti umjesto strijelca prvog gola Patrica Cutronea, a onda u 74. minuti majstorski asistirao za Davidea Calabriju, koji je pogodio za konačnu pobjedu na Olimpicu. 

> MOĆNI MILAN POKORIO RIM Kalinić upisao asistenciju

Kalinić je do sada zabio četiri gola i upisao šest asistencija, a pohvalio ga je i generalni direktor Milana Marco Fassone, koji je poručio kako Rossoneri ozbiljno računaju na bivšeg igrača Hajduka.

"Nikola nije mogao puno trenirati tijekom ljeta zbog transfera iz Fiorentine. Nakon toga je doživio i neke ozljede. Međutim, uspješno se vratio i odigrao odlično protiv Rome. Vjerujemo u njega unatoč eksploziji Cutronea. Kalinić je važan igrač za nas, a za sve igrače bit će mjesta jer imamo puno utakmica. Također, doveli smo ove sezone 11 novih igrača i samo je trebalo vremena posložiti momčad, što je sada Gennaro Gattuso i napravio", rekao je Fassone. 

Hrvatski reprezentativac bio je na meti kritika navijača u prethodnom periodu, a nakon predstave u Rimu branio ga je i čuveni novinar te navijač Milana Tiziano Crudeli, koji je tražio da se svi ispričaju Kaliniću

 

Pročitajte više