Kalinić zamjena za Higuaina?

Foto: Hina

NIKOLA KALINIĆ nalazi se na listi želja Napolija, otkriva talijanski Tuttomercato Web. Hrvatski nogometaš i napadač Fiorentine sve je češća tema na jugu Italije, gdje Kalinića na ljeto vide kao zamjenu za sjajnog Gonzala Higuaina, kojeg love europski velikani.

"Nikola želi još napredovati, zabijati i zahvalan je klubu i treneru na povjerenju. Čitam novine, no mene još nitko nije kontaktirao iz Napolija", kazao je Kalinićev menadžer Tomislav Erceg. 

Igrač iz Solina stigao je u talijansku momčad iz Dnjipra za 5,5 milijuna eura, a njegova vrijednost trenutačno iznosi 15 milijuna. Osim Higuaina, dolazak Kalinića ovisit će i od budućnosti trenera Paula Souse u Firenzi. Ukoliko Portugalac ostane na klupi Viole 28-godišnji napadač teško će napustiti Artemio Franchi, dok bi ga suprotni scenarij približio klubu sa San Paola, tvrde Talijani.
 
"Kalinić i Sousa nisu u braku i njegova budućnost nije nužno vezana za portugalskog trenera. Sve je moguće u budućnosti, tko zna", rekao je Erceg.
 
Kalinić je ove sezone postigao 12 golova u 35 utakmica za Fiorentinu, dok je u posljednjih šest susreta u Seriji A jednom zabio i to protiv Atalante.

Pročitajte više