Kamen Ingrad remizirao sa Schalkeom

KAMEN INGRAD remizirao je kod kuće s renomiranim njemačkim Schalkeom, i time barem na papiru ostao u igri za drugo kolo Kupa UEFA. Ravnopravna igra i remi sigurno su iznenadili 9.000 prisutnih gledatelja, i mnoge druge.

Utakmica nije bila lijepa, Schalke nije ničim impresionirao. Obje su momčadi igrale defanzivno, što je svojevrsni kompliment domaćinima. 

Nijemci jesu kontrolirali igru, no stvorili su tek nekoliko prilika. Najbolju u 73. minuti. Nakon naleta gostiju lopta ubačena u šesnaesterac Kamena, snažan udarac no lopta se odbija od vratnice.

Prilike je imao i Kamen.

Kopunović u 38. minuti odlično dodaje Zekiću koji umjesto direktnog ulaska u prazni šesnaesterac petlja, okreće se i na kraju slabo puca.

U 78. minuti ubačaj u šesnaesterac Schalkea. Vratar gostiju istrčava, Čižmek u naletu pokušava ga prebaciti, no golman mu izbija loptu.

Vrlo zanimljiva bila je 80. minuta. Nakon dobre prilike za Schalke koju Galinović brani uslijedila je opasna kontra Kamen Ingrada. Bajsić brzo predaje Čižmeku, Čižmek u šesnaestercu upošljava Jakirovića koji s pet metara ne koristi matnu poziciju.

Uzvratni susret na rasporedu je za tri tjedna, 16.10. u Gelesenkirchenu.



Iz minute u minutu:

90. Traje pritisak Schalkea u posljednjim minutama utakmice, no Galinović se dobro snalazi.

80. Lijepa prilika za Schalke, Galinović brani i potom brza i opasna kontra Kamen Ingrada. Bajsić brzo predaje Čižmeku, Čižmek u šesnaestercu upošljava Jakirovića koji s pet metara ne koristi matnu poziciju.

78. Ubačaj u šesnaesterac Schalkea. Vratar gostiju istrčava, Čižmek u naletu pokušava ga prebaciti, no golman mu izbija loptu.

73. Najbolja prilika na utakmici. Nakon naleta gostiju lopta ubačena u šesnaesterac Kamena, snažan udarac no lopta se odbija od vratnice.

53. Hanke puca nakon okreta s dvadesetak metara, Galinović loptu izgurava iznad grede.

51. Rendulić iskosa ulazi u šesnaesterac ali pada. Korner za Kamen Ingrad. Prekršaj na Bajsiću, skraćeni korner za Kamen. Ništa.

49. Lijep udarac Bajsića odlazi pored gola.

Poluvrijeme
Kamen Ingrad - Schalke 0:0

37. Sjajna prilika za Kamen. Gužva u šesnaestercu, puca Jakirović, gosti skidaju loptu s prilike.

33. Prava prilika za Kamen Ingrad. Kopunović odlično dodaje Zekiću koji umjesto direktnog ulaska u prazni šesnaesterac petlja, okreće se i na kraju slabo puca.

29. Poluprilika za Kamen Ingrad, ubacivanje, lopta dolazi do Zekića no iz okreta uspijeva uputiti slab udarac koji vratar Nijemaca lako kroti.

19. Slab udarac Balaškovića s otprilike 18 metara prema golu Schalkea

13. Hanke je s nekoliko metara glavom opasno pucao prema vratima Galinovića, netočno

11. Žuti karton za Smoju zbog oštrog starta na Hankeu

7. Dobra akcija Veličana, ali bez prave završnice

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.