Kaos u Interu. Džeko i golman se skoro potukli, Bosanac psovao trenera, Lukaku kolegu

Screenshot: Twitter

INTER je pobijedio Porto 1:0 na Meazzi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali rezultat je ostao u sjeni žestokih verbalnih sukoba Interovih zvijezda, koje je u prijenosu gledao cijeli svijet. U prvom poluvremenu golman Andre Onana poludio je na napadača Edina Džeku jer mu se ovaj nije ponudio, otvorio kada je trebao izbiti loptu, zbog čega je ispucavanje ispalo neprecizno. Točnije, dodao je drugom Interovom igraču, koji ju je izgubio.

Onana je pobjesnio na Džeku, urlao je na njega na engleskom "Začepi!" i psovao ga. Na to je Džeko krenuo prema njemu uzvraćajući mu, na što mu je Onana pokazao da je spreman i na fizički sukob. Za to što do njega nije došlo, najzaslužniji je Hakan Calhanoglu. On je stao između sukobljenih suigrača, i to tako da je razjarenog Onanu ušutkao stavljajući mu ruku na usta. 

Nije ovo bila Džekina noć. Legendarnog golgetera zato je već u 58. minuti zamijenio trener Simone Inzaghi, a Bosanac mu je zato izlazeći s terena ljutito dobacivao i psovao, i to na materinskom jeziku.

Sve ovo među ključnim Interovim ljudima događa se samo tjedan dana nakon još jednog zapaženog verbalnog fajta među njegovim zvijezdama. Naime, na utakmici protiv Sampdorije je Romelu Lukaku na deranje Nicola Barelle uzvratio suigraču: "Dosta! Dosta! Ku*vin sine!"

Pročitajte više