Kapetan Osijeka: Ovo je kao da sanjamo

Foto: HINA

OSIJEK je pobijedio mađarski ZTE Zalaegerszeg 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Pogodak vrijedan pobjede na rasprodanoj Opus Areni u 91. minuti postigao je Ramon Mierez. Uzvrat je na rasporedu za tjedan dana u Mađarskoj.

"Bila je ovo teško izborena pobjeda, ali većinu smo vremena bili bolji. Oni su dobra ekipa, čvrsta, tvrda, takav je mađarski nogomet. Ali evo, dragi Bog nas je nagradio. Imali smo nevjerojatnu podršku, ovaj gol je gol svih nas i publike. Ovo je kao da sanjamo da ovakvo nešto imamo u Hrvatskoj. Moram pohvaliti cijeli roster, dečki kad uđu s klupe, ne osjeti se razlika na terenu. Očekujemo pobjedu protiv Rudeša, imamo kvalitetu", rekao je nakon utakmice Vedran Jugović za Max Sport televiziju.

"Utakmica je bila teška, ZTE je ozbiljna ekipa. Dominirali smo i stvarali šanse, ali smo imali nesreće. Ovo je po meni zaslužena pobjeda, ali samo pola posla smo napravili. Nosimo prednost u Mađarsku, koju moramo braniti. Nema opuštanja. Fokus je na Rudešu, sljedeća utakmica je najvažnija. postavljamo se tamo kao favoriti", rekao je golman Osijeka Marko Malenica.
 

Pročitajte više