Kapetan Walesa: I s toliko ozljeda Hrvatska je dobra. Modrić? Dečki, nema straha

Foto: EPA

WALES i Hrvatska igraju sutra u 20:45 u Cardiffu u osmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska trenutno ima tri boda više od Velšana i nalazi se na drugom mjestu ljestvice, dok je Wales četvrti. Za obje reprezentacije ova utakmica je jako važna u borbi za prve dvije pozicije koje vode na završni turnir.

Uoči utakmice Walesov kapetan Ben Davies je o Hrvatskoj rekao: "Koliko joj god igrača nedostaje, ima kvalitetu. Tri su pobjede naš cilj, ali to su tri velike utakmice, prva s Hrvatskom koja je i dalje momčad svjetske klase. Imamo veliki respekt, ali vjerujemo u dobar rezultat."

Potom je govorio o tome kako će se mladi velški igrači suprotstaviti hrvatskom kapetanu Modriću: "Neka igraju bez straha. Iza njih smo kao kolege, treneri, svi, neka igraju sa samopouzdanjem, nismo na terenu individualci, nego kolektiv. Kad je teško zajedno smo, to smo mi, momčad."

Modrićev rival na terenu bit će Jordan Jones (19) iz Birminghama: "Siguran sam da će Jordan dati najbolje od sebe. Ništa neće moći sam. Svi moramo igrati. Hrvatska nema samo Modrića, zajedno s Kovačićem i Brozovićem čini trojac svjetskih klasa. To da moraju dobiti potporu vrijedi i za napadače, pogotovo Kieffera Moorea."

Pročitajte više