KAPITALAC U SOFIJI Bivši igrač Uniteda stigao u Levski uoči dvoboja s Hajdukom

Foto: Getty Images / Guliver Image

LEVSKI večeras od 19 sati dočekuje Hajduk u uzvratu 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. Bugarska momčad izgubila je u Splitu 1:0 i želi pred svojim navijačima pokušati eliminirati Splićane. 

Osim što je većinski vlasnik kluba Spas Rusev obećao igračima premije od 3000 eura ako prođu dalje, tu je i zvučno pojačanje koje je stiglo u Sofiju.

U bugarski klub došao je Gabriel Obertan, bivši igrač Bordeauxa, Lorienta, Manchester Uniteda, Newcastlea, Anžija i Wigana, a koji je prošao omladinsku nogometnu školu PSG-a. Međutim, 28-godišnji Francuz koji je tijekom karijere imao mnogo ozljeda, ipak neće moći nastupiti protiv Hajduka večeras. 

"Prvi put sam ovdje, nikad nisam bio u Bugarskoj. Došao sam vidjeti klub, njegovu strukturu i kako funkcionira. Volio bih doći ovdje, ali još nisam potpisao ugovor. Velika je to promjena i za mene i za moju obitelj, pa sam morao doći. O momčadi Levskog ne znam mnogo, ali ću naučiti. Jordi Gomez nedavno je potpisao ugovor i rekao mi je da je zadovoljan i sretan što je ovdje. On je igrač koji je igrao u Premierligi", izjavio je Obertan.

Pročitajte više