Kardum i Lučić stigli u Varaždin

NA REDOVITOJ konferenciji za novinare održanoj u Press centru NK Varteks jutros su u nazočnosti klupskih čelnika javnosti predstavljeni novi Varteksovi igrači - Tomislav Liber, Mario Lučić i Teo Kardum.

Predsjednik NK Varteks Tomislav Kezelj tom je prilikom rekao kako se u zimskom prijelaznom roku umjesto planiranih odlazaka nekih igrača dogodilo upravo suprotno - nitko nije otišao, a došla su tri pojačanja, javljaju iz Varteksa.

Rezime svega bio bi zaključak da je napravljen dobar posao pa se Kezelj zahvalio prinovama na postignutom dogovoru sa konačnim ciljem Varteksa u proljetnom dijelu natjecanja - ulaskom u Ligu 6 i finale Kupa.

"Ukoliko se plasiramo u finale Kupa učinit ću sve da ga i osvojimo." - zaključio je Kezelj.

Mario Lučić i Teo Kardum su u Varteks pristigli kao bivši Dinamovci dok je Tomislav Liber kao "dijete Varteksa" u Klub došao iz austrijskog nižerangiranog kluba.

Sva su se trojica osobno predstavila te zahvalila klupskim čelnicima, a Lučić je dodao kako se Dinamo prema njemu ponio krajnje nekorektno za razliku od Varteksa pa je uvjeren kako će varaždinskom prvoligašu moći puno više uzvratiti svojim nastupima.

Predsjednik Kezelj također je ovom prilikom istaknuo kako je postignut dogovor na razini

Kluba da se juniorski staž pomakne za 6 mjeseci te da se vlastiti igrački potencijali pošalju na probe u nižerazredne klubove gdje će do ljeta poboljšati svoje igračke mogućnosti te se vratiti u Varteks i konkurirati za prvih jedanaest.

"Time se odbacuje svaka mogućnost i otklanja svaka sumnja kako se tu radi o odljevu igrača iz matičnog kluba već naprotiv - učvršćuje se njihov status, a ujedno i omogućava konstantni nastup i igranje nogometa. " -  dodao je Kezelj.

S.H.

Pročitajte više