LIGE PETICE

Karius: Ne muči me više kiks protiv Reala, možda ću opet igrati za Liverpool

Foto: EPA

LORIS KARIUS i dalje vjeruje da može ponovno braniti za Liverpool unatoč tome što ga često ismijavaju zbog kardinalnih pogrešaka na vratima Bešiktaša.

Njemački vratar bio je tragičar Redsa u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida prije dvije godine, a Liverpool je koštao i u ranijim utakmicama te sezone. Klub je tako pronašao rješenje u Alissonu Beckeru, a Kariusa je posudio Bešiktašu.

Karius je sada u svojoj drugoj sezoni na posudbi u Bešiktašu govorio o toj pogrešci protiv Reala u finalu u Kijevu. Tvrdi da i dalje može braniti na vratima engleskog velikana.

"Hoću li opet braniti za Liverpool? Možda, nikad se ne zna. Ne brine me hoću li biti prvi ili pričuvni vratar Redsa", izjavio je Karius pa dodao:

"Što se Kijeva i tog finala tiče, ne mislim više o tome. Prošlo je puno od te večeri. Imao sam tada tešku ozljedu i nitko nije govorio o tome. Ljudi mogu pričati što god žele, to me više ne muči. Sretan sam što je Liverpool već iduće sezone osvojio Ligu prvaka. Mislim da i ove godine imaju dobre šanse. Još uvijek sam u kontaktu s nekim trenerima i igračima iz Liverpoola", završio je.

Njemački golman ima ugovor do kraja sljedeće sezone s Liverpoolom, no zaista su jako male šanse da ponovo stane na gol tog kluba.

Pročitajte više