Karoglan: Jači smo nego što smo bili, ali moramo dovesti još jednog igrača

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je u posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak sezone u hrvatskom prvenstvu odigrao susret protiv Slaska i slavio 3:1. Golove za Hajduk postigli su Marko Livaja, Nikola Kalinić (iz jedanaesterca) i Emir Sahiti.

"Ne znam koliko je rezultat realan. Nedostajalo nam je dubine u zadnjoj trećini, posebice u prvom poluvremenu. To nam se ponavlja, navike igrača je najteže mijenjati. Moramo na tome poraditi. Važno je bilo vidjeti lijevu stranu, tu smo kratki. Pripremama sam zadovoljan", rekao je Hajdukov trener Mislav Karoglan nakon utakmice pa se osvrnuo na novopridošle igrače.

"Nikolu Kalinića ne računam kao novog igrača, on za mene nije iznenađenje, poznajem ga. Trebamo ga uklopiti, danas je bio za nijansu bolji i bolje pozicioniran. Jači smo nego što smo bili u jesen. Kad Diallo dođe, bit ćemo još jači, a posebice kad dovedemo igrača kojeg još moramo. Moramo pojačati lijevog bočnog."

Karoglan: Kad Perišić osjeti da je spreman, mi smo spremni za njega

"Sretan sam zbog dolaska Perišića, jedan je od najvećih igrača Hrvatske na toj poziciji ikad. Da je zdrav, ne bismo trebali ni lijevog bočnog ni krilo. Samo dragi Bog zna kad ga možemo očekivati, nećemo ga forsirati. Kad osjeti da je spreman, mi smo spremni za njega", dodao je o dolasku Perišića pa se osvrnuo na nadolazeću utakmicu s Rijekom (28. siječnja).

"Spremni smo za Rijeku. Nejasno mi je zašto se ta momčad podcjenjuje, ona je legitiman kandidat za titulu, momčad u rangu Hajduka i Dinama."

Pročitajte više