Karoglan: Mi smo giganti. Ne možemo druge kriviti za svoje greške

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUK u subotu na Poljudu u 25. kolu SuperSport HNL-a igra protiv Istre od 17:10. Istra je na Poljudu u prvom dijelu sezone šokirala Hajduk i golom Lisice pobijedila 0:1. Novi međusobni susret najavio je trener Hajduka Mislav Karoglan na konferenciji za medije.

"Moramo se fokusirati na nas i na stvari koje se događaju oko nas. Moramo staviti fokus na nogomet i poboljšati igru. Na druge stvari ne možemo utjecati. Istra je dobra ekipa, pitanje je bilo kad će proigrati. Hajduk nije pobijedio tri utakmice zaredom Istru doma. Moramo pobijediti", rekao je Karoglan u uvodu presice.

Brekalo upitan

"Brekalo je dobio udarac u butni mišić. Danas ćemo vidjeti kakvo je stanje. Nikola Kalinić i Zvonimir Šarlija preskočit će ovu utakmicu, ali će se brzo oporaviti, pitanje je dana", rekao je trener Hajduka.

"Istra je dobra ekipa"

"Tramezzani je ostavio jako dobar utisak. Znam puno o Istri, oni imaju kvalitetu na određenim pozicijama. Moramo biti pravi u obrani i precizni u iskakanjima. To je ekipa koja je naviknuta na posjed i koja te može razigrati. Očekujem da imamo što manje rupa u igri.

Nisam siguran da će se postaviti u niski blok. Oni su navikli na posjed. Kolega Tramezzani je sigurno uveo disciplinu. Vezni igrači vole igrati s loptom, imaju i dubinu u Vuku i Ekongu. Bitno mi je da su neki momci zabili gol u Kupu.

Sigurno im je to podiglo samopouzdanje. Imamo pet izmjena i mislim da ćemo tako kompenzirati eventualni umor. Livaju sam planirao izvaditi u Rudešu i protiv Varaždina", rekao je Karoglan.

"Moramo pokazati prkos"

"Ante Erceg je nabrijan na Hajduk, ali svi su. Mi smo magnet, protiv nas svi vole igrati. Moramo shvatiti stvari osobno, govorim to igračima, moramo pokazati i prkos, nije problem ako uđemo vrući u utakmicu.

Moramo željeti pobjedu, čak i na treningu, sve počinje s tim. Ako nemamo, ostaje nam upiranje prstom u drugog za naše greške. Mi si ne smijemo to dozvoliti, mi smo velik klub, mi smo gigant", rekao je Hajdukov trener.


 

Pročitajte više