Karoglan: Ovo suđenje podsjeća na Jugoslaviju

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

SLAVEN i Hajduk odigrali su 2:2 u kaotičnoj utakmici 17. kola SuperSport HNL-a. Hajduk je vodio 2:0 golovima Krovinovića u 12. i Pukštasa u 28. minuti, no utakmica je u 35. minuti bila prekinuta nakon što je pomoćni sudac pogođen predmetom s tribine. U nastavku susreta Slaven je došao do boda golovima Hoxhe u 49. i Krstanovića iz penala u 58., a Hajduk je susret završio s deset igrača. Utakmicu je prokomentirao Hajdukov trener Mislav Karoglan.

Karoglan: Ovo tendenciozno suđenje podsjeća na Jugoslaviju

"Jedna jako čudna utakmica, maksimalna kontrola prvo poluvrijeme. Dogodio se i taj prekid. Dogovorili smo se na poluvremenu da jače stišćemo, uveo sam i Mlakara da imamo svježinu u napadu. Poslije je bilo previše nervoze, mislim da se sudac izgubio, a da u jednom takvom tendencioznom suđenju, a ne tražim alibi za primljene golove, ovo malo podsjeća na Jugoslaviju u ono vrijeme", započeo je pa nastavio:

"Malo smo i energetski pali, žao mi je što nismo vrtjeli napad koji smo dogovorili na poluvremenu, igrači su se pogubili u ovom kaosu. Ostaje žal, imali smo tu jednu šansu preko Livaje da pobijedimo, nažalost, nismo to uspjeli s deset igrača."

"Ništa nije gotovo"

"Dugo je prvenstvo, ništa nije gotovo, Hajduk je živ na oba kolosijeka i to je najbitnije. Imali smo uspona i padova, ali Hajduk u budućnosti treba biti bolji. Mi smo u ova dva mjeseca napravili dobar rezultat, ali moramo biti stabilniji i raditi manje kardinalnih grešaka", poručio je Karoglan.

Hajduk je bez poraza otkako ga je Karoglan preuzeo u rujnu pa je dobio i pitanje o tome. "Rekao sam da neću pričati o sebi pa ću tako i ovaj razgovor završiti", kratko je odgovorio.

 

Pročitajte više