Kasun koban za Repešu!

BARCELONA je u Rimu svladala domaću Lottomaticu 74:65 u 6. kolu C skupine, a Mario Kasun bio je najbolji strijelac utakmice.

Hrvatski reprezentativni centar Mario Kasun u šestom je nastupu za Barcelonu u Euroligi ove sezone, već treći puta bio najbolji igrač i strijelac svoje momčadi! U susretu protiv Lottomatice i četvrtoj pobjedi Barce, Kasun je u 28 minuta igre ubacio 18 koševa, promašivši samo jednu od osam lopti iz igre (slobodna bacanja 4/6)! Kasun je imao i 4 skoka, dvije osvojene (doduše, i tri izgubljene) lopte, jednu asistenciju i dvije blokade.

Lottomatica, našeg trenera Jasmina Repeše, pretrpjela je peti poraz u šestom nastupu, ponajviše zbog mizerne prve četvrtine, u kojoj su Rimljani primili 22, a postigli tek 9 koševa.

Roko Leni Ukić proveo je na parketu 31 minutu. Postigao je 9 koševa uz šut 4/9 iz igre (1/2 za tri poena), 2 skoka, jednu osvojenu i dvije izgubljene lopte, te dvije asistencije. Najbolji u domaćem sastavu bio je Slovenac Erazem Lorbek sa 13 koševa i 6 skokova.

 Euroliga, 6. kolo, rezultati:

C skupina:

Lottomatica - Barcelona 65:74 

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više