Kelava: Lijepo je znati da bježimo Hajduku već nakon dva kola

IVAN KELAVA i Šime Vrsaljko bit će u sastavu Dinama i u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. Modri u srijedu brane prednost 2:1 protiv HJK Helsinkija, a neizostavni članovi početnog sastava sigurni su da će dohvatiti play-off Lige prvaka.

"Čujem da će stadion opet biti pun, to me silno veseli. Kad smo izašli na teren protiv Neftchija naježio sam se", priznaje Kelava.

"Siguran sam da ćemo dobro odigrati i pobjedom se zahvaliti navijačima što će ispuniti Maksimir."

Kelava je veliki optimist, ali ne želi potcjenjivati Fince, koji su u prvoj utakmici nakratko imali i vodstvo: "Respektiramo ih, ali sve će ovisiti o nama. Ako dobro odigramo, onda Helsinki ne može ugroziti naš prolaz u play-off", uvjeren je Kelava.

Iako u Dinamu "svi razmišljaju samo o Helsinkiju", prvi vratar Modrih osvrnuo se i na Hajdukov poraz u Zadru: "Drago mi je da smo u prednosti već nakon dva kola, lijepo je to čuti. Naš cilj se zna - uz dvostruku krunu želimo i ući u Ligu prvaka, a do tog ćemo doći isključivo pobjedama. Bez obzira na Hajdukove rezultate."

"Nadam se da ćemo odigrati dobro kao protiv Cibalije"

Šime Vrsaljko trebao je igrati za reprezentaciju do 20 godina na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji, ali ga Dinamo nije pustio jer im treba za kvalifikacije LP-a. Startni poraz kolega nije ga zabrinuo:



"Nije to katastrofa, pa uvijek bolje igramo protiv jačih protivnika. Vjerujem da će već protiv Nigerije razuvjeriti skeptike i pokazati da se nismo slučajno plasirali na SP. Žao mi je što nisam s njima, ali trenutno mi je najvažniji Dinamo."

"Cibalia je bila dobra generalka za Dinamo, nadam se da ćemo opet dobro odigrati kao u toj utakmici", nada se Vrsaljko, koji je također prokomentirao posrtanje najvećeg rivala u Zadru:

"Na Stanovima se svatko može poskliznuti, to je uvijek vruće gostovanje. Ipak, Hajduku želim svu sreću protiv Stokea", poručio je Vrsaljko.

Pročitajte više