Kerum: Kos treba otići! Bahatio se i govorio da ni ne navija za Hajduk

Foto: Hina

IVAN KOS ostaje predsjednik Hajduka koji je nakon poraza od Rudeša (2:3) ostao bez trenera Joana Carrilla. Kos je odmah nakon utakmice na Poljudu podnio ostavku, ali je njegovu ostavku odbio Nadzorni odbor.
 
Mnogi navijači Hajduka smatraju da bi i Kos trebao otići iz kluba... Slično razmišlja i Željko Kerum, bivši gradonačelnik Splita, a sada gradski vijećnik i predsjednik HGS-a.
 
"Tražimo sazivanje skupštine Hajduka s dvije točke dnevnog reda. Prva točka je raspuštanje Nadzornog odbora i otkaz predsjedniku Uprave Kosu. Druga točka, izglasavanje prijedloga i stavljanje u Statut društva da u budućem odabiru Nadzornog odbora i Uprave bude uvjet u natječaju da izabrani kandidat mora biti stanovnik Splita s trajnim prebivalištem", rekao je Kerum za Dalmatinski portal.
 
 
Smatra da je Hajduk kroz povijest bio najbolji kada su ga vodili Splićani...
 
"Split ima oko 172  tisuće stanovnika, stručnjaka svake vele, visokih stručnjaka koji su kroz povijest vodili Hajduk i bili navijači Hajduka. Ovakva epizoda i scenarij koji je napravio Nadzorni odbor i doveo Kosa koji se toliko bahatio pa je čak izjavio da ne navija za Hajduk, ne smije se ponoviti. Sutra kad Kos ode, istog trena će zaboraviti Hajduk i Split, mi ostajemo tu dok živimo, a Hajduk živi vječno."
 
Osječanina Kosa su u Splitu optuživali da je navijač Dinama, a on je to sve demantirao na današnjoj presici.

Pročitajte više