TRANSFERI

Kicker: Barcelona si može ispuniti želju za 40 milijuna eura

Foto: EPA

ROBERT LEWANDOWSKI može napustiti Bayern na kraju sezone, no samo za iznos koji neće biti manji od 40 milijuna eura, tvrdi Kicker, najavljujući da bi osim sjajnog poljskog napadača iz kluba mogao otići i Serge Gnabry. Obojica imaju važeće ugovore i za sljedeću sezonu.

Službena verzija kluba je da je Lewandowski nezamjenjiv i da Bayern nije spreman odreći se napadača koji isporučuje 40 do 50 golova po sezoni. Zato će bavarski gigant i pokušati produžiti mu ugovor koji vrijedi do ljeta 2023. i povećati mu plaću. S druge strane, Kicker piše da će ga pustiti za navedeni iznos.

Gnabry traži previše

Već neko vrijeme piše se da je zainteresirana Barcelona. Nakon što je Erling Haland odlučio da neće u Kataloniju, već u Manchester City, Lewandowski bi trebao kotirati još bolje u Barcinim opcijama za sljedeću sezonu. Poljak je u ovoj sezoni zabio 47 golova u 42 utakmice, a za Bayern ukupno 341 gol u 371 odigranom susretu.

Što se Gnabryja tiče, Kicker navodi da su njegova potraživanja za produljenje ugovora prevelika i da ih klub u ovom trenutku nije spreman ispuniti.  

Pročitajte više