TRANSFERI

Kicker: Kovač dovodi novog Hummelsa, krade ga Bobanu i Milanu

Foto: EPA

BAYERN Munchen sve ozbiljnije razmatra dovođenje mladog turskog stopera Ozana Kabaka iz Stuttgarta. Prema pisanju Kickera, Bayernovi predstavnici trebali bi se već ovoga tjedna sastati s igračevim agentom kako bi započeli pregovore. 

O potencijalnom transferu ovog 19-godišnjaka piše i Bild koji navodi kako ga Bayern vidi kao dugoročnu zamjenu za Matsa Hummelsa koji je nedavno za 38 milijuna eura prešao u Borussiju Dortmund. 

Za Kabaka je od ranije zainteresiran i Milan čiji su predstavnici na čelu sa Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem već započeli pregovore, a talijanski mediji pišu da se radi o transferu koji bi trebao iznositi 15 milijuna eura, kolika je njegova otkupna klauzula. Svota je to koju bi Bayern našeg Nike Kovača vrlo lako mogao platiti. 

Također, Kovač je ranije otpisao i Jeromea Boatenga koji će gotovo sigurno ovog ljeta otići iz Munchena pa je jasno kako Bavarcima hitno treba barem jedan stoper, a Kabak je idealan jer, osim što je mlad, ima i iskustvo igranja u Bundesligi. 

Pročitajte više