TRANSFERI

Kicker: Stigle su tri ponude za Hrvata. Bayern ga neće pustiti

Foto: Profimedia

HRVATSKOG reprezentativca i igrača Bayerna Josipa Stanišića žele jedan klub iz Bundeslige te dva iz Premier lige, tvrdi Kicker. No ističu kako minhenski klub ne planira pustiti 22-godišnjeg braniča, koji je prošli vikend u pobjedi 7:0 protiv Bochuma odigrao prvih pola sata ove sezone.

Vodstvo Bayerna vjeruje u Stanišićev potencijal, no mladi branič morat će biti strpljiv i čekati minute kao zamjena za Francuza Benjamina Pavarda. Podsjetimo, početkom kolovoza objavljene su plaće igrača Bayerna. Samo petorica igrača zarađuju manje od pet milijuna eura po sezoni, a dvojica najslabije plaćenih su Hrvati. Stanišić zarađuje dva milijuna eura, a četiri godine mlađi napadač Gabriel Vidović milijun eura.

Stanišićev ugovor s Bayernom vrijedi do 2025. godine. Za hrvatsku reprezentaciju, koja će u studenom i prosincu igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, upisao je pet nastupa. Rođen je u Münchenu, a sa 16 godina je iz TSV 1860 Münchena došao u Bayern, za koji je odigrao 15 utakmica te postigao jedan gol i ostvario jednu asistenciju.

Pročitajte više