LIGE PETICE

Kiks Intera u Lecceu, Džeko zabio u pobjedi Rome

Foto: Getty Images / Guliver Image

LECCE je priredio iznenađenje remijem 1:1 protiv Intera u susretu 20. kola Serie A.

Inter je tako spojio dva kola bez pobjede i otvorio priliku Juventusu da večerašnjom pobjedom protiv Parme pobjegne na četiri boda prednosti. U prošlom kolu Inter je kod kuće odigrao 1:1 protiv Atalante, a istim rezultatom je završio i ogled protiv Leccea. Nerazzurri imaju i utakmicu i dva boda više od trećeg Lazija pa bi uskoro, ako Rimljani u odgođenoj utakmici osvoje tri boda, mogli pasti na treće mjesto.

Inter je poveo u 71. minuti golom Alessandra Bastonija, a šest minuta kasnije izjednačio je Marco Mancosu. Za Inter je do 82. minute igrao Marcelo Brozović.

Embed from Getty Images

Roma je na gostovanju pobijedila Genou 3:1 i upisala prvu pobjedu u posljednja tri kola. Nakon što je doživjela domaće poraze od Torina (0:2) i Juventusa (1:2), Roma je u Genovi prekinula crni niz.

Pobjedu su joj donijeli Cengiz Under (5), Davide Biraschi (44. autogol) i Edin Džeko (74), dok je pogodak za domaćine zabio Goran Pandev (45). Marko Pajač nije nastupio za Genou, baš kao ni Nikola Kalinić za Romu.

Embed from Getty Images

Susret između Bologne i Verone, koju vodi Ivan Jurić, završio je remijem 1:1. Bologna je povela u 20. minuti preko Mattije Banija, a izjednačio je u 80. minuti Fabio Borini, koji je nedavno stigao iz Milana. 

Bez pobjednika je završio i susret Brescie i Cagliarija. Gosti su poveli, domaćin je potom okrenuo rezultat u svoju korist, no na koncu je završilo 2:2. Oba gola za Bresciu zabio je Ernesto Torregrossa (27., 49.), a za goste Joao Pedro (21. i 68. iz penala). Za Cagliari, koji je osvojio prvi bod nakon četiri poraza u nizu, od 53. minute je igrao Marko Rog.

U prvom nedjeljnom susretu Milan je pobijedio Udinese 3:2, a junak susreta bio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, dvostruki strijelac, koji je u 93. minuti zabio svoj drugi gol za treću vezanu pobjedu Rossonera. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više