KK Zadar ne može platiti Prostrana?

TALENTIRANI mladi košarkaš KK Zadra Toni Prostran mogao bi uskoro potražiti novi klub jer nije zadovoljan uvjetima novog ugovora.

Trener Zadra Zmago Sagadin rekao je kako su u ugovoru koji je predložio igračev menadžer Robert Jablan neki iznosi previsoki.

"Ukoliko Jablan bude ustrajao na ovim uvjetima, nećemo potpisati novi ugovor s Prostranom", rekao je Sagadin, a piše ZadarSport.com.

"Tonijev menadžer dao mi je svoj prijedlog, mi smo dali svoj prijedlog i trenutno smo u procesu usuglašavanja. One cifre koje je postavio Jablan previsoke su za nas i ako bude i dalje ustrajao na tome, od ugovora neće biti ništa, a ako popusti, mislim da ćemo se dogovoriti."

Nakon posljednjeg treninga "Ljetnog kampa", trener Sagadin procijenio je da nekoliko igrača ima potencijala za europske utakmice. Posebno je istaknuo Matiju Poščića i Dražena Bubnića za kojeg smatra da može igrati na visokom europskom nivou.

"Bubnić me zadovoljio, što u konačnici ne znači da ćemo s njim potpisati ugovor, ali dečko je pokazao potencijal i on bi mogao igrati košarku na europskom nivou. Poščić je bio u kombinaciji, ali nije realno da s njim ove godine potpišemo ugovor", kazao je Sagadin.

I.G.
Foto: Šime Šokota (Cropix)

Pročitajte više