Kladionice Cro Copu daju male šanse za pobjedu protiv Nelsona

CRO COP prema svjetskim bookmakerima ima vrlo male šanse za pobjedu protiv Royja Nelsona na UFC-u 137.

Slično je bilo i u posljednjem meču s Brendanom Schaubom kada je Filipovićev protivnik bio veliki favorit. Na koncu se njegova uloga pokazala opravdanom iako je na prvi pogled zvučao nestvarno podatak da je bivši igrač američkog nogometa toliko favoriziran ispred nekoć ponajboljeg svjetskog MMA borca.

Ukoliko planirate staviti neku kunu na Cro Copa, to vam se može itekako isplatiti. Koeficijent na našeg borca se kreće od 3.20 pa sve do nevjerojatnih 3.60. Dakako, ukoliko se odlučite za favorita Nelsona, zarada neće biti niti približno tako unosna. U većini kladionica je kvota na debeljuškastog američkog borca oko 1.40, dok neke čak nude mizernih 1.35.

Nadamo se da će Filipović dokazati da su bookmakeri ovaj put bili potpuno u krivu…

Spomenimo i meč Nicka Diaza i BJ Penna koji ćemo također pratiti na istoj priredbi u Las Vegasu. S obzirom na podjednaku kvalitetu oba borca, bookmakeri su ostali neodlučni pa većina kladionica ne daju nikakvu prednost niti jednom od dva borca. Neke su pak odlučile staviti tek minimalnu prednost bivšem UFC-ovom prvaku ispred donedavnog šampiona Diaza.

Roy Nelson – Mirko Filipović 1.35 – 3.60
BJ Penn – Nick Diaz 1.85 – 1.85

Pročitajte više