Kladionice: Dinamo u prednosti, ali daleko od sigurne oklade

UOČI večerašnje utakmice protiv Basela hrvatske kladionice Dinamu daju blagu prednost, ali pobjeda Modrih prema koeficijentima daleko je od sigurne oklade.

U kladionici Supersport koeficijent na pobjedu Dinama je tako 2.10, dok gosti za pobjedu imaju dvostruko lošije šanse; njihovi se izgledi predviđaju koeficijentom 4.50. Izjednačen rezultat procjenjuje se kvotom 3.30.

Slične koeficijente nudi i Prva sportska kladionica, koja pobjedu Dinama također procjenjuje koeficijentom 2.10, dok pobjeda gostiju kotira na 4.30, a izjednačen rezultat na 3.40. Gotovo identične koeficijente nudi i kladionica Derby; razlikuje se samo koeficijent na izjednačen rezultat koji u njihovoj ponudi iznosi 3.45.

Nešto manje kvote nudi kladionica Germania Sport koja pobjedu Dinama procjenjuje koeficijentom 2.00, pobjedu Basela 3.60, a remi 3.00.

Najmanje izgleda Baselu da iz Zagreba odnese bodove daju Kladionice Žderić koje pobjedu Švicaraca procjenjuju na 4.80, dok pobjeda Dinama kotira na 2.10, a izjednačen rezultat na 3.20.

Najniže koeficijente po običaju daje online kladionica Bwin koja pobjedu Dinama procjenjuje na 1.90, remi an 3.40, a pobjedu Basela na 3.55.

Iz ostale ponude zanimljivo je izdvojiti da kod Dinama najveće šanse za postizanje pogotka imaju Tomo Šokota i Mario Mandžukić; njihove šanse da zatresu mrežu gostiju Supersport procjenjuje koeficijentom 2.20, a slijede Josip Tadić i Luka Modrić s 2.50. Najmanje šanse imaju Carlos i Drpić, kojima u rubrici "daje gol" stoji koeficijent 10. Kod Basela najviše šanse da se upišu u strijelce imaju Streller (2.30) i Eduardo (2.60).

P.V.
Foto: I.L.

Pročitajte više