Kladionice ne vjeruju u prolaz Dinama

KOEFICIJENTI u kladionicama pokazuju da Dinamo u večerašnjem susretu protiv Werdera nije bez šanse, ali i da su Plavi u Bremenu propustili zlatnu priliku za plasman u Ligu prvaka. Susret počinje u 20.30 sati, a možete ga pratiti na live.index.hr

Dinamo u uzvratu na Maksimiru ima otprilike jednake šanse za pobjedu kao i gosti. Koeficijenti na pobjedu hrvatskog prvaka kreću se između 2.5 i 2.8, dok su na pobjedu Nijemaca neznatno niži, između 2.3 i 2.6. Dakle, pogodite li pobjednika, novac ćete sigurno barem udvostručiti.

Jasno je da bookmakeri ne smatraju Werder favoritom u večerašnjem susretu protiv Dinama, ali i da vjeruju da će Werder lako sačuvati prednost iz Bremena te izboriti plasman u Ligu prvaka. Nakon što su Dinamovci propustili šansu da slave u gostima i dozvolili Nijemcima da usprkos lošijoj igri pobijede u prvoj utakmici, koeficijenti od 1.3 do 1.4 na prolaz Werdera pokazuju da se od Nijemaca očekuje da ozbiljnije, profesionalno odrade utakmicu u Zagrebu i sačuvaju prednost.

Na prolaz Dinama koeficijenti su oko 3. Uspiju li Dinamovci dokazati da su bookmakeri u krivu i izboriti prolaz, novac uložen na prolaz Plavih u Ligu prvaka ćete utrostručiti. Valja spomenuti i da se koeficijenti na rezultat 1:0, posljednjih dana toliko priželjivanu minimalnu pobjedu kojom bi Dinamo osigurao Ligu prvaka, kreću oko 8.

Foto:AFP

Pročitajte više