Kladionice očekivano daju prednost Bilićevoj momčadi

HRVATSKA je očekivano prema kladionicama favorit u današnjem otvaranju austrijskog dijela Eura protiv domaćina na Ernst Happel stadionu u Beču.

Iako koeficijenti variraju, na uloženu kunu u korist Hrvatske pobjede možete osvojiti skoro duplo, od 1.80 - 2.05, ovisno od kladionice.

Oni koji misle da će 15. i 92. reprezentacija remizirati i u drugi dvoboj skupine krenuti sa po jednim bodom na kontu, mogu zaraditi znatno više, ako se njihova prognoza i ostvari. Koeficijenti na remi  kreću se oko 3.40.

U jedinicu kladionice ne vjeruju, pa shodno tome oni skloni iznenađenjima i gađanju imaju priliku dobrano podebljati svoj novčanik. Tako se omjer na pobjedu domaćina kreće oko vrlo izdašnih 5, iako se u nekim kućama može dobiti čak i do 7. Strane online kladionice slično razmišljaju kao i naše domaće, pa su i omjeri vrlo slični, ako ne i identični.

Najizgledniji strijelac utakmice je Mladen Petrić (2.50) dok je kod Austrijanaca tu titulu zaslužio Roland Linz (3.50.)

Nijemci favoriti protiv Poljske

U drugoj utakmici Skupine B između Njemačke i Poljske, kladionice daju uvjerljivu prednost Loewovoj momčadi. Tako se na pobjedu njemačke koeficijent kreće oko 1.60, na remi 3.80, dok se dvojka kreće sve do ogromnih 8.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više