Kladionice predviđaju derbi bez favorita

PREMA predviđanju hrvatskih kladionica, današnja uzvratna utakmica kupa koju će na Poljudu odigrati Hajduk i Dinamo proteći će bez favorita, a sve su oklade otvorene.

Sportska kladionica Supersport tako na sva tri moguća ishoda nudi jednak koeficijent; 3,00 je kvota kojom se procjenjuju pobjeda domaćina, gostiju i izjednačen rezultat. Identičnu ponudu kao i Supersport imaju i sportska kladionica Derby i Kladionice Žderić.

Prva sportska kladionica blagu prednost ipak daje Hajduku pa se njihova pobjeda procjenjuje koeficijentom 2,90, izjednačen rezultat kotira na 3,00, a pobjeda Dinama predviđa se kvotom 3,10.

Nešto niže koeficijente, u kojima malu prednost također ima Hajduk, nudi kladionica Germania Sport. Pobjeda Hajduka u Germaniji kotira na 2,85, izjednačen se rezultat predviđa kvotom 3,05, a koeficijent na pobjedu Dinama je 2,95.

Nešto veću prednost Hajduku daje sportska kladionica Favorit, u kojoj se pobjeda "Bilih" predviđa koeficijentom 2,80. Kvota na pobjedu Dinama u Favoritu je 3,00, a na izjednačen rezultat 3,20.

Splićani najbolje stoje u ponudi najveće svjetske online kladionice Bwin. Koeficijent na pobjedu Hajduka u ponudi Bwina je "samo" 2,36, dok su koeficijenti na pobjedu Dinama i na izjednačen rezultat 2,90.

Hajduk je osjetni favorit i poznatoj online kladionici Bet365, koja na pobjedu domaćina nudi koeficijent 2,37, na pobjedu gostiju 2,75, a na izjednačen rezultat 3,00.  

P.V.
Foto: Mape

Pročitajte više