Klasnić ide u Wigan?

NAŠ REPREZENTATIVAC Ivan Klasnić ovih se dana često spominje u stranim medijima, i to ne samo zbog transfera u neki od europskih klubova već i zbog svoje transplantacije bubrega.

Što se tiče transfera, Klasnića se proteklih dana, između ostalih, povezivalo s Osasunom, Betisom, Rangersima, Celticom, a prema informacijama engleskog Peoplea naš će reprezentativac karijeru nastaviti u engleskom Wiganu.

Prema njihovim informacijama manager Wigana spreman je potpisati ugovor s Klasnićem, za kojega kažu da je njegova fizička sprema pod velikim upitnikom, a ugovor je navodno već pripremljen i samo se čeka potpis obiju strana. Navodno su predstavnici Wigana prošlog tjedna bili u Austriji kako bi što prije u svoje redove doveli našeg napadača.

"Klasnić je bio jedan od najboljih europskih napadača sve dok se nije otkrilo da ima problema s bubrezima, te je bio podvrgnut dvjema transplantacijama. Bilo je upitno hoće li se ikad vratiti profesionalnom nogometu, no već za šest mjeseci počeo je trenirati a nekoliko mjeseci kasnije i igrati. Nažalost, izgubio je mjesto u početnom sastavu hrvatske reprezentacije. No, Klasnić će sutra protiv Poljske zaigrati od prve minute u hrvatskoj momčadi" - piše People.

Associated Press je danas objavio veći članak posvećen upravo Klasniću za kojega navode da će biti prvi nogometaš koji će zaigrati na Euru a bio je na transplantaciji bubrega. AP piše kako će, s obzirom da je Hrvatska već osigurala prvo mjesto u skupini, Bilić odmoriti neke igrače te da će najvjerojatnije dati priliku i Ivanu Klasniću.

H.A.
Foto: H.P.

Pročitajte više