Klasnić impresioniran Boltonom

IVAN KLASNIĆ (29), hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Premierligaša Boltona, dao je intervju za lokalni dnevnik The Bolton News.

U njemu je Klasnić progovorio o svojim dojmovima u klubu, debiju protiv Portsmoutha prošlog vikenda kao i svom zdravstvenom stanju.

"Impresioniran sa svime što sam dosad vidio. Stadion (Reebok) je izvrstan i svi u klubu su jako pozitivni. Sunce je zasjalo od prvog dana kada sam stigao u klub i nastavilo je sjati sve do utakmice s Portsmouthom (gostujuća pobjeda 3:2 prošle subote, op.a.), tako da je to bio vrlo uspješan tjedan", rekao je Klasnić.

"Treninzi su jako dobri i kvalitetni, svi rade s osmijehom na licu što nam je na kraju i pomoglo da dođemo do pobjede kod Portsmoutha. Konačan rezultat je uvijek najbitniji iako mislim da nismo odigrali najbolje tu utakmicu. Dobra smo momčad i definitivno posjedujemo kvalitetu", dodao je hrvatski napadač koji je protiv Portsmoutha odigrao posljednjih dvadesetak minuta.

Klasnić je tada progovorio i o svom zdravstvenom stanju, a novinarsko je pitanje jasno aludiralo na stanje s njegovim transplantiranim bubregom.

"Vrlo je važno a sam dobio sve svoje životne bitke od kojih je ova s bubrezima bila najvažnija od sviju. Mislim da mogu biti ponosan na sebe što sam se vratio nogometu nakon operacije jer želim biti primjer djeci i mladima koji imaju isti problem", zaključio je igrač koji je stigao u Bolton na jednogodišnju posudbu iz Nantesa u posljednjem trenutku ljetnog prijelaznog roka.

Pročitajte više