Klasnić najbolje ocjenjeni Hrvat kola

ENGLESKI dnevnici podijelili su ocjene igračima za nastup u 10. kolu Premiershipa. Najbolje ocjenjeni hrvatski nogometaš kola očekivano je Ivan Klasnić.

Strijelac pobjedničkog pogotka za Bolton u 3:2 slavlju protiv Evertona za svoju je izvedbu po internetskoj stranici Sky Sportsa zavrijedio sedmicu, a jednako njegov učinak vrednuju Times i The Sun.

Inače, tabloid Sun se potrudio brojčano vrednovati i učinak Eduarda da Silve u remiju 2:2 Arsenala i West Hama. Odigrao je hrvatski reprezentativni napadač dvije posljednje minute toga dvoboja za što je ocijenjen slabom peticom, a jednaku mu ocjenu daje i Sky Sports. Ostali mediji njegov učinak u maloj minutaži nakon povratka od ozljede nisu valorizirali.

Što se učinaka Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke u porazu 1:0 Tottenhama od Stoke Cityja tiče, Sun i Sky braniču daju šesticu, a Daily Mail i Times ocjenu pet. I Kranjčar je jednako ocjenjen s tom razlikom da je šesticu zaradio prema izvjestiteljima Skyja i Timesa, a ocjenu manje u Sunu i Daily Mailu.

Jasno je da Nikola Kalinić nije mogao zaraditi visoke brojke u porazu 5:0 Blackburna kod Chelseaja. Ušao je u igru u 53. minuti i po sudu Timesa odigrao za 4, a Skyja za 5.

Pročitajte više