Klasnić - najbolji igrač Bundeslige u posljednjih 18 mjeseci

IVAN KLASNIĆ najbolji je igrač njemačke Bundeslige u proteklih 18 mjeseci. Ocjena je to World Soccer magazina koji je u sekciji "talent scout" donio članak pun riječi hvale za Werderovog napadača.

24-godišnji Klasnić, koji igra i za reprezentaciju Hrvatske, nedvojbeno je igrač koji je najviše napredovao u Njemačkoj u zadnjih 18 mjeseci. Također je, zabivši 13 golova i asistirajući za 11 golova Brazilca Ailtona koji danas igra za Schalke 04, postao ključan faktor u Werderovom pohodu na osvajanje prvenstva prošle sezone.

Iako Klasnić treba poboljšati svoj udarac glavom, ostale njegove kvalitete, koje su neupitne, - veliko ubrzanje, dobar osjećaj za gol-prilike te precizan finiš lijevom nogom, čine ga savršenim igračkim predatorom, piše World Soccer.

Werderov menadžer Klaus Allofs smatra kako je Klasnić zasluženo rangiran među najbolje strijelce Bundeslige te kaže kako je uvjeren da se od njega može još puno toga očekivati.

Ozlijede s kojima je Klasnić započeo profesionalnu karijeru nakratko su zaustavile njegov uspon. Međutim bile su mu i dodatan poticaj da, nakon oporavka, ozbiljno zaigra u Bundesligi.

"Shvativši da mi sat polako otkucava, odlučio sam da ću ubuduće naporno raditi." - kaže Klasnić koji uživa u najboljim danima svoje karijere.

Pročitajte više