Klasnić spreman okrenuti novi list

"OBJE su strane griješile, ali sada sam spreman sve zaboraviti i posvetiti se klubu koji pokušava ostvariti direktan plasman u Ligu prvaka", kazao je njemačkim novinarima Ivan Klasnić i nagovijestio da su svi problemi koje je imao s Werderom napokon izglađeni.

Werder sutra igra protiv Energie Cottbusa i potrebna su im sva tri boda, ali i usprkos tome njemački su novinari nagađali kako će Klasnić susret odgledati s klupe što bi mu bila svojevrsna kazna jer se drznuo progovoriti protiv kluba, odnosno Werderove liječničke struke.

Klasnić smatra da je mogao izbjeći sve zdravstvene probleme da su klupski liječnici svoj posao obavljali savjesnije i najavio je sudsku tužbu zbog čega su se nakratko zaoštrili njegovi odnosi s upravom Werdera. No, nakon podužeg sastanka sa svim zainteresiranim strankama, Klasnić i klub su spremni okrenuti se budućnosti.

"Bili smo izgubili povjerenje u Ivana, ali sve je riješeno i možemo nastaviti normalno surađivati", kazao je sportski direktor Werdera Klaus Allofs.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više